top of page

Om oss

Susanne "Sussi" Klatzkow

När jag gick min utbildning till hundfrisör fanns det ingen frisörs skola utan man fick söka en praktik plats. Jag hade otroligt tur som fick möjlighet att praktisera hos Evas hundtrim i Bagarmossen en välkänd och uppskattad frisör och uppfödare.


Det blev ett uppehåll efter utbildningen tills att jag startade upp min egen salong men under tiden fortsatte jag mina utbildningar och praktiska arbeten som hund instruktör för både brukshundklubben i Tyresö och på Gålö jaktgård och mycket annat inom hund- och hästvärlden.


Har idag 2 Portugisiska Vattenhundar där båda används i aveln i min kennel Jaktlyans men även där min hane använts/ds hos uppfödare kollegor. Inom kort flyttar en lite Löwchen tik in hos oss.

Jag älskar mitt yrke och känner mig både stolt och hedrad av att få ta hand om era ljuvliga familjemedlemmar. Varje kund är unikt och jag älskar att bygga ett tillfälligt band mellan mig och
min kund.


Min stora passion är att utveckla mig inom Asian fusion style alltså små söta hundar, jag stora hundar passar oxå i dessa magiska frisyrer men de kräver lite pälsvård av ägaren. Jag är medlem i Sveriges Hundfrisörer där vi kollegor möts över internet, fysiska träffar blir när vi åker på alla fina kurser/utbildningar som föreningen anordnar för oss medlemmar eller bara över en bit mat där vi utbyter kunskap och erfarenheter. Salongen är försäkrad liksom jag och mina ”dagliga” kunder hos Trygg Hansa.

VÄLKOMNA!

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER

JAG FÖRSTÅR
bottom of page